АКТУАЛЬНО

Сестри служебниці провели зустрічі поширеної ради

Субота, 18 вересня 2021, 13:38
15-17 вересня генеральна управа та провінційні настоятельки Згромадження сестер служебниць Непорочної Діви Марії під проводом с. Софії Лебедович, генеральної настоятельки, провели зустрічі поширеної ради.

Зустріч відбувалася у подвійний спосіб: генеральна настоятелька та провінційні настоятельки з європейських провінцій: Словаччини, Сербії, Польщі та України - зустрілися в Перемишлі в реколекційному домі Блаженної Йосафати, а інші провінційні настоятельки: з Канади, США, Бразилії та генеральні дорадниці з Риму - брали участь у режимі онлайн.

На запрошення генеральної настоятельки, на початку зустрічі до учасниць звернувся преосвященний владика Богдан Дзюрах, апостольський екзарх для українців візантійського обряду в Німеччині та Скандинавії, з доповіддю на тему: "Синодальність у контексті монашого досвіду сестер служебниць Непорочної Діви Марії".

Під час зустрічі сестри спільно молилися, роздумували, діалогували та спільно шукали Божу волю у сповненні своєї місії.

Пресслужба Згромадження сестер служебниць Непорочної Діви Марії


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next