АКТУАЛЬНО

Сестри служебниці запрошують студенток оселитися у соціальному гуртожитку «Дім надії»

Вівторок, 05 липня 2022, 19:07
У Львові за адресою вул. Равська, 6 проживає спільнота сестер служебниць Непорочної Діви Марії. Тут діє соціальний центр «Дім надії» для студенток із соціально вразливої категорії. Сестри служебниці запрошують дівчат оселитися в гуртожитку.

За детальнішою інформацією щодо проживання в «Домі надії» на 2022-2023 навчальний рік просять звертатися до сестри Єроніми за тел. 096 179 97 27, 066 161 95 05.

«Дім надії» – спільний проєкт Згромадження сестер служебниць Непорочної Діви Марії та Едмонтонської єпархії УГКЦ. Офіційно відкрили центр 2013 року. Метою соціального центру є надання житла, різноманітна допомога студенткам із соціально вразливих категорій, які навчаються в навчальних закладах м. Львова.

У соціальному центрі сестри стараються про створення сприятливих умов для організації життя, всебічного та цілісного розвитку дівчат, простору для духовно-культурних і побутових потреб дівчат та про їхню подальшу адаптацію.

velychlviv.com

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next