АКТУАЛЬНО

Сестри служебниці запрошують всіх вірних долучатися до спільної молитви онлайн за Божу опіку і захист у час пандемії

П'ятниця, 20 березня 2020, 16:41
Сестри служебниці Непорочної Діви Марії сердечно запрошують всіх вірних долучатися до спільної молитви онлайн з каплиці Благовіщення Пресвятої Богородиці Генерального дому Згромадження сестер служебниць Непорочної Діви Марії в Римі.

Біля мощів блаженної Йосафати молимося за Божу опіку і захист у час пандемії коронавірусу, за нашу Церкву, народ та весь світ, за всіх хворих, медиків і соціальних працівників, за священників, які несуть духовну послугу вірним,  за ласку поєднання з Богом для вмираючих.

Блаженна Йосафата була першою сестрою та співзасновницею нашого Згромадження. У кінці ХІХ століття, коли у селах і містах Галичини панували епідемії тифу і холери, вона разом із співсестрами вирушала по селах і містечках, щоб нести поміч хворим, потішити родини, допомогти потребуючим. Сестри доглядали хворих та дбали про здоров`я їхніх душ і тіл. Через молитву, читання побожної книжки, добре слово, а також дбання про гігієну, чистоту та охайність помешкання вони підносили на дусі хворих. Віримо, що сьогодні блаженна Йосафата заступається перед Господом та допоможе нам пережити ці випробування.

Запрошуємо всіх охочих єднатися з нами у спільній молитві та писати свої намірення, які заносимо перед Господом у цей нелегкий час.

12.30 – Молебень до блаженної Йосафати
20.00 – Спільна молитва на вервиці

Молитва проводиться за адресою:

https://m.facebook.com/Suoreancelleroma - адреса для мобільної версії

https://www.facebook.com/Suoreancelleroma/ - адреса для комп'ютерної версії

Нехай мир Господній наповнює наші серця, єднаймося в молитві!

Згромадження сестер служебниць Непорочної Діви Марії в Римі


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next