АКТУАЛЬНО

Сестри Згромадження Пресвятої родини розробляють програму літніх таборів

Понеділок, 05 березня 2018, 11:25
До монастиря сестер Пресвятої родини у Чорткові Бучацької єпархії УГКЦ з’їхалися сестри з різних монастирських домів, щоби розробити програму літніх таборів і катехизацій.

Упродовж усього літа, на запрошення священиків із різних куточків України, а також за її межами, сестри проводять катехитичні програми для дітей, молоді та дорослих; діляться із ними Словом Божим.

Сестри особливо творчо підійшли до поставленої мети, оскільки Церква завжди вважала катехизацію одним із основних своїх завдань (Іван Павло ІІ, Catechesi tradendae, 1). Була тепла атмосфера, багато ідей, планів… Кожна сестра не лише висловлювала свої побажання, але була уважною до інших. Час робочої зустрічі, як кажуть її учасниці,  можна охарактеризувати як складання різних й унікальних пазлів в одну велику картину.

Такий захід організували  с. Єремія Кузик, ЗСПР, голова Катехитичної комісії Бучацької єпархії, та с. Марії Кузь, ЗСПР, прес-секретар Бучацької єпархії. Модератором  робочої катехитичної групи була с. Вінкентії Козак, ЗСПР.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами www.buchacheparchy.org.ua


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next