АКТУАЛЬНО

Сестри редемптористки організували ланцюг безперервної молитви за Україну

Середа, 29 січня 2014, 11:22
Сестри місіонерки Найсвятішого Ізбавителя (редемптористки) організували ланцюг безперервної молитви за Україну.

Стати учасником цієї молитви може кожен, вибравши для себе догідний час для такої молитви і внісши себе до списку, який знаходиться за цією адресою.

Таким чином уже впродовж останнього тижня сестри з різних куточків світу – з Німеччини, Австрії, Болівії, Чилі, Японії, і, звичайно, з України, долучаються до безперервної молитви, випрошуючи в Господа щасливого завершення мирних протестів та глибокого преображення українського суспільства.

Своїми враженнями від цієї ініціативи українського регіону поділилася генеральна настоятелька Згромадження сестер місіонерок Найсвятішого Ізбавителя – с. Маргрет Обередер: «Сестри цими днями тісно пов’язані в молитві з Україною. Я тішуся цією великою солідарністю, яка відчутна у всіх регіонах нашого Згромадження, як рівно ж серед кола наших знайомих та членів інших чернечих спільнот. Наші українські сестри започаткували онлайн список для безперервної молитви, а я просто надіслала посилання нашим співсестрам та деяким співбратам. Дуже швидко список заповнився, і я відчуваю, як добре, що ми всі цими днями об’єднані в молитві».

Прес-служба Згромадження сестер місіонерок Найсвятішого Ізбавителя

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next