АКТУАЛЬНО

Сестри служебниці відкрили свою першу місію в Чернівецькій єпархії

Понеділок, 14 вересня 2020, 14:54
10 вересня 2020 року в Чернівцях відбулася знакова історична подія – відкриття місійної станиці Згромадження сестер служебниць (ССНДМ).

На запрошення Чернівецького єпископа Йосафата Мощича провінційна настоятелька с. Мирослава Якимець приїхала до Чернівців із с. Лаврентією та с. Тадеєю, які відтепер розпочинають катехитичне служіння та інші обов’язки не тільки при катедрі Успіння Пресвятої Богородиці, але й в інших п’яти чернівецьких парафіях.

Вірні Буковини бажають, щоб служіння перших сестер-монахинь у їхній єпархії було завжди під покровом чудотворної ікони «Надія безнадійних», а також блаженної Йосафати Гордашевської, ікона якої перебуває в катедральному соборі, та щоб у майбутньому Згромадження сестер служебниць відкрило в Чернівецькій єпархії свій перший греко-католицький монастир.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами http://ugcc.cv.ua


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next