АКТУАЛЬНО

Ще 80 тонн гуманітарної допомоги прибуло до Сумської військово-цивільної адміністрації

Середа, 16 березня 2022, 17:54
З моменту військового вторгнення росії в нашу Батьківщину кожен свідомий українець старається зробити свій внесок у перемогу. Так зародився волонтерський рух, що ставить собі за мету допомагати нашим воїнам-захисникам і всім мирним мешканцям, які через обставини опинилися на передовій.

Цими днями в архиєпархіальному Координаційному антикризовому центрі вдалося зібрати чергову допомогу для потреб Сумської військово-цивільної адміністрації. Цей гуманітарний конвой загалом складається із 80 тонн (4 фури). Напередодні допомога потягом прибула до міста Ромни Сумської області.

Слід зазначити, що цю допомогу вдалося зібрати завдяки зусиллям чотирьох організацій, кожна з яких готувала одну фуру. Зокрема, до допомоги долучилися: АТ «Прикарпаттяобленерго», народний депутат п. Едуард Прощук, Івано-Франківська архиєпархія УГКЦ  та Асоціація територіальних громад Івано-Франківщини.

Серед речей, які вдалося передати, – медикаменти, їжа довготривалого зберігання, засоби гігієни та одяг.

Пригадуємо, що з початку війни в Україні меценати, доброчинці, священники, а також різні організації з-за кордону надсилають до Координаційного антикризового центру допомогу у вигляді найнеобхідніших речей та їжі. Посортувавши речі, волонтери відправляють допомогу до найбільш потребуючих. Ще раніше такі «гуманітарні» фури поїхали до різних міст – у населені пункти Донеччини, Харкова та Сум.

Департамент інформації Івано-Франківської архиєпархії УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next