АКТУАЛЬНО

Щоб відновити старовинну ікону, у Гарнізонному храмі проведуть благодійні екскурсії

П'ятниця, 24 травня 2019, 11:02
Львів’ян і гостей міста запрошують на екскурсії у Гарнізонний храм Святих апостолів Петра і Павла, під час яких збиратимуть кошти на реставрацію ікони святого Бенедикта. Про це повідомили у Гарнізонному храмі.

Екскурсії виставкою «Життя навколо храму» відбуватимуться сьогодні та в суботу, 24-25 травня, після завершення вечірньої Літургії.

У ході екскурсії львів’яни вперше зможуть побачити ікону святого Бенедикта, кошти на реставрацію якої й збиратимуть під час заходу. Вартість екскурсії – добровільний внесок.

Збір груп відбуватиметься орієнтовно о 19:00-19:30 год. ліворуч від входу в Гарнізонний храм, біля вівтаря Архистратига Михаїла.

Зазначимо, що святого Бенедикта вважають засновником усього західного чернецтва. Саме він вперше створив систему правил життя у монастирі. Його вважають головним покровителем Європи. Святим Бенедикта визнали ще у 1220 році.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами velychlviv.com


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next