АКТУАЛЬНО

Шестеро сестер служебниць склали свої чернечі обіти

Понеділок, 18 серпня 2014, 16:14
10-17 серпня 2014 року у реколекційному домі сестер служебниць у м. Надвірна відбулися реколекції для сестер на тему «Таємниця апостола Павла», які провів о. Василь Оприско, ЧНІ.

Заглиблюючись у читання і роздуми над Божим Словом, учасниці реколекцій могли глибше пізнати життя і місію св. апостола Павла. «Будьте моїми послідовниками, як я – Христа» (І Кор. 11, 1), − цей заклик апостола Павла став для молодих сестер, які готувалися до складання чернечих обітів, новим натхненням у їхньому служінні та посвяті Богові.

Реколекції завершилися Божественною Літургією, під час якої новичка с. Магдалина Шульгіна склала свої перші чернечі обіти послуху, чистоти і убожества, а п’ять юніораток − с. Євтимія Швачук, с. Веніямина Кузь, с. Віталія Савшак, с. Марта Воловець і с. Романа Левочко склали тимчасові обіти.

Отець Василь побажав сестрам, які склали чернечі обіти, «бути вірними Христові тільки тепер, бо у Бога немає вчора чи завтра, а є тепер, саме ця мить».

Також з привітанням до сестер звернулася Провінційна настоятелька с. Боніфатія Дяків та побажала їм «відважно і з вірою йти за Ісусом, який нас вибрав і покликав, щоб служити тим, хто найбільше потребує».

 

Сестри служебниці

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next