АКТУАЛЬНО

Школа християнського аніматора продовжує невтомно готуватися до літніх таборів

Середа, 31 січня 2018, 15:37
З благословення Архиєпископа і Митрополита Івано-Франківського Володимира (Війтишина) учасники Школи християнського аніматора знову зустрілися в приміщенні Католицької школи-гімназії святого Василія Великого, що в Івано-Франківську.

Ця зустріч, як уже прийнято, розпочалася Божественною Літургією, котру цього разу очолив о. Ярослав Тимішак – головний духівник Івано-Франківської духовної семінарії. На своїй проповіді о. Ярослав розповів, чим для християнина є сповідь та якою вона повинна бути. Порівняння фарисея та митаря із сучасними мирянами, вказуючи на те, якою різною може бути молитва. Священнослужитель зазначив: «Чим більше людина себе виправдовує, тим більше Бог не може знайти у ній щирого каяття».

По завершенню Літургії були банси, а після них – тренінг з ігрології, який провела Люся Небельська. Отець Софрон Зелінський розповів про організаційну частину табору.

Далі учасників школи чекав «скетчинг» від Ігоря Васюти. Скетчинг — це не просто вміння гарно малювати, а й спосіб візуалізувати ідеї швидко і креативно за допомогою простих засобів.

Насамкінець відбулася зустріч з представниками Мальтійської служби допомоги м. Івано-Франківська, які розповіли про надання першої допомоги при різних ситуаціях, ознайомили з комплексом реанімаційних заходів, навчили правильно робити перев'язки. Опісля відбувся перегляд комедійного ролика про неправильне надання першої допомоги.

Упродовж дня учасники школи отримали чимало корисної інформації. Завершилася зустріч подячною молитвою - колядою.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами www.ugcc.if.ua

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next