АКТУАЛЬНО

Школа права УКУ проводить опитування щодо проекту UCU Law for Business

П'ятниця, 23 лютого 2018, 11:16
Нещодавно Школа права УКУ розпочала новий напрям: UCU Law for Business. У рамках проекту команда організовує серію майстер-класів, лекцій та публічних дискусій, які будуть корисними бізнесу. Щоб зробити заходи якомога якіснішими, організатори пропонують взяти участь в опитуванні.

У рамках проекту вже відбулися майстер-класи Марії Ортинської «Менеджмент інтелектуальної власності: як бізнесу захистити і правильно використовувати свої права» та Сергія Гошовського «Як організувати бізнес у США». Також 23 лютого відбудеться публічна дискусія «Законотворчість у сфері регулювання бізнесу» за участі народних депутатів України.

Представники Школи права запрошують охочих долучитися та зробити напрям максимально корисним. Щоб обрати найцікавіші тематики подальших заходів, а також їх формат і час проведення, майбутнім учасникам проекту пропонують узяти участь в опитуванні за посиланням http://bit.ly/2EIHWYB.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами www.ucu.edu.ua

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next