АКТУАЛЬНО

Школа українського іконопису «Радруж» вперше проведе заняття у Вінниці

Середа, 20 лютого 2019, 12:48
24-30 березня 2019 року Іконописна школа «Радруж», що діє в Українському католицькому університеті, проведе першу інтенсивну програму навчання іконопису у Вінниці. На заняття запрошують школярів від десяти до п’ятнадцяти років та дорослих (без вікових обмежень).

Упродовж тижневої програми кожен учасник напише власну ікону. Організатори навчання пропонують писати на вибір ікони святих архангела Михаїла – покровителя України або архангела Гавриїла – благовісника таїн Божих (з чину Моління с. Ванівка, ХV ст., оригінал у Національному музеї у Львові).

Заняття триватимуть 24 – 30 березня.  У перший день знайомства учасникам школи запропонують розповідь про духовність ікони та лекцію з іконографії. Школярі будуть займатися зранку до обіду, а дорослі – в післяобідню пору.  Завершиться школа  спільним підписанням ікон.

Зголошення на участь приймаються до 15 березня. Детальніша інформація на сайті https://dyvensvit.org

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами https://dyvensvit.org


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next