АКТУАЛЬНО

Школа євангелізації святого Андрія відзначила пам’ять свого небесного покровителя

Понеділок, 11 грудня 2017, 10:41
10 грудня у Брюховицькому монастирі Святого Йосифа отців василіан відбулося зібрання учасників Школи євангелізації святого Андрія. Нагодою для зустрічі слугувало вшанування пам’яті св. Андрія.

На початку координатор школи о. Теодор Пилявський, ЧСВВ, підбив підсумки прожитого року і означив плани на майбутнє. Ієромонах зауважив, що за 8 років  існування школа (ШЄСА) позитивно розвивається, стає щоразу зрілішою та зростає кількісно. Зараз вона проходить процес затвердження на загальноцерковному рівні у Ватикані як фундація. Протягом цього року служителі школи – духовні особи і миряни, співпрацюючи, провели 17 євангелізаційних курсів та взяли участь у міжнародних форумах в Італії, Угорщині та Польщі.

Завершуючи свій виступ, о. Теодор поділився планами проведення євангелізаційних курсів та реколекцій  ШЄСА. Опісля о. Йоан Лубів, ЧСВВ, прочитав уривок зі Святого Письма та заохотив до постійного відкриття цінності Божого Слова.

Продовжили виступи свідчення про досвід пізнання Бога на різних євангелізаційних зібраннях. Учасники заходу особливо наголошували на важливості реальної зустрічі з живим та воскреслим Христом у житті кожного християнина. Також йшлося про особисту молитву, роздуми над Святим Письмом та факти Божої сили, яка проявлялася у фізичних і душевних зціленнях людей.

Ця недільна зустріч, за словами її учасників, стала часом єдності в Бозі, вираження подяки, молитовної радості та прослави Ісуса Христа.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами www.osbm.in.ua

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next