АКТУАЛЬНО

Школярі Коломийської єпархії завершили навчальний рік прощею до Богородичної святині в с. Товмачик

Понеділок, 31 травня 2021, 14:20
29 травня 2021 року відбулася проща школярів та випускників до Богородичної святині в с. Товмачик Коломийської єпархії.

З усіх куточків Коломийської єпархії школярі з’їхалися до стіп Богородиці, щоби подякувати за пройдені навчальні дні та попрохати Пресвяту Марію покерувати їхнім життям у подальшому. Адже попереду на випускників очікує нове життя: світ відкриває для них так багато можливостей та викликів. У своїх молитвах вони прохали Богородицю про відмінну здачу ЗНО та добрий вибір професії, котра допоможе реалізувати себе в житті.

Прощу до Богородичної святині в с. Товмачик організували: Комісія у справах молоді, Катехитична комісія та Комісія освіти й виховання Коломийської єпархії.

Розпочалася проща із Святої Літургії, котру очолив протосинкел Коломийської єпархії о. Роман Кіцелюк. Він звернувся із проповіддю до школярів та випускників, у якій наголосив на тому, що наше життя повинне бути сповненим служінням ближньому, а прикладом для нас у цьому є Пресвята Богородиця.

Після Божественної Літургії на всіх присутніх чекав смачний обід.

Програма прощі була різноманітна й насичена: духовну науку виголосив о. Юрій Боєчко, банси та квест провели аніматори парафії Чуда архистратига Михаїла с. Рунгури, молодь співала християнські пісні та брала участь у різноманітних конкурсах.

На завершення прощі о. Роман Кіцелюк вручив подячні грамоти та подякував від імені владики Василя Івасюка головам комісій, які спричинилися до організації прощі А також отець-протосинкел подякував усім отцям-душпастирям, котрі делегували дітей на прощу та самі взяли в ній активну участь.

Департамент інформації УГКЦ за матеріалами https://kolugcc.org.ua


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next