АКТУАЛЬНО

Шпиталь Шептицького проведе тренінги з надання паліативної допомоги

Середа, 03 червня 2020, 11:25
Благодійний фонд «Шпиталь Шептицького» запрошує молодших медичних працівників, опікунів та родичів паліативних пацієнтів взяти участь у безкоштовних одноденних навчальних тренінгах (онлайн), які відбудуться 8 та 15 липня, та 5 і 12 серпня.

Опікуни та родичі пацієнтів здобудуть знання та практичні навички переміщень і догляду в межах дому, а також ознайомляться з базовими принципами догляду за ранами та відлежинами. У рамках проєкту учасникам буде надіслано роздатковий матеріал (буклети та флаєри) з метою інформування про зменшення ризику виникнення ускладнень і принципів позиціонування, переміщення та догляду за пацієнтами, які є повністю залежними на рівні побутової активності; буде надано посилання на навчальні ресурси за темами вебінару.

Організатори тренінгів пропонують таке навчання і для медичних сестер, фізичних терапевтів, ерготерапевтів, лікарів фізичної і реабілітаційної медицини та соціальних працівників: «На кінець навчальних вебінарів Ви будете ознайомлені з основними факторами ризику виникнення вторинних ускладнень та їх профілактики; здобудете навички позиціонування, переміщень пацієнтів у межах ліжка, по рівновисоких поверхнях за межами ліжка; здобудете навички безпечного транспортування пацієнтів у кріслі колісному, долаючи архітектурні перешкоди (бордюри, пороги, сходи); вмітимете безпечно страхувати пацієнта при пересуванні; ознайомитеся з базовими принципами догляду за ранами та відлежинами».

По закінченню тренінгу видаватимуть сертифікат.

Для участі необхідно заповнити онлайн-форму https://forms.gle/bvXAhZRQApUkLDEB7

Тренери: завідувач поліклінічним відділенням БФ «Шпиталь Шептицького», лікар ортопед-травматолог, викладач кафедри фізичної терапії та ерготерапії Львівського державного університету фізичної культури Володимир Алейнік та лікар терапевт вищої кваліфікаційної категорії, завідувач паліативного відділення БФ «Шпиталь Шептицького» (паліативною медициною займається більше двадцяти років) Марта Рипихович.

Проєкт реалізується за фінансової підтримки МФ «Відродження».

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами http://spital.org.ua


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next