АКТУАЛЬНО

Шістнадцяту Літню школу іконопису проведуть у липні

Понеділок, 15 червня 2020, 09:24
Іконописна школа «Радруж» УКУ запрошуємо Вас спробувати себе в іконописі як мистецтві та духовній практиці під час двотижневого інтенсивного курсу іконопису (5-19 липня) та двотижневого онлайн-курсу богослов’я ікони (22.06-3.07).

Унікальна особливість цьогорічної школи (в аудиторному форматі) у тому, що вона буде цілком присвячена вивченню та наслідуванню пам’ятки ХVІ ст. зі Старосамбірщини – ікони Богородиці Одигітрії з похвалою, яка зберігається у фондах Національного музею у Львові. Студенти матимуть рідкісну нагоду оглянути її під час екскурсії-лекції  п. Марії Гелитович.

Навчальна програма побудована за трьома рівнями складності написання ікони, тому запрошуємо і початківців, і досвідчених в іконописі осіб.

Віримо, що карантин невдовзі завершиться і з нетерпінням чекаємо нашого аудиторного навчання, яке відбуватиметься у приміщенні Українського католицького університету за адресою вул. Хуторівка, 35а.

Реєстрація до 19 червня 18-ї год 19 червня 2020 року.

У разі продовження карантинних обмежень курс іконопису відбудеться у зазначені терміни онлайн (!) з іншою програмою практичних занять (Деталі на нашій сторінці онлайн-курсів: http://radruzh.org/onlajn-kursy-ikonopysu/).

Для онлайн-навчання іконопису бажано мати базові навички художньої діяльності.

З додатковими питаннями звертайтесь:
[email protected]
068 069 17 30

radruzh.org


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next