АКТУАЛЬНО

Служіння сестер св. Йосифа в Харкові

Вівторок, 20 січня 2015, 10:10
18 січня в храмі Святого Миколая Чудотворця м. Харкова після Архиєрейської Літургії відбулося представлення монахинь зі Згромадження сестер святого Йосифа Обручника с. Григорії Костів та с. Неоніли Варениці, які будуть тут продовжувати місійне служіння. На урочистості завітала генеральна настоятелька Згромадження с. Єлизавета Бігун разом із с. Емелією Федечко.

Владика Василь (Тучапець), Екзарх Харківський, подякував с. Йоанні Чипенко та с. Марії Шершень, які дотепер трудилися в екзархаті. Парох храму о. Микола Семенович разом із вірними побажали сестрам і надалі ревно служити для Божої слави.

Сестри Згромадження святого Йосифа Обручника здійснюють місійне служіння в Харкові вже 10 років. Монахині вперше прибули сюди взимку 2005 року на запрошення владики Степана (Менька). Сестри Йоанна та Марія трудилися тут із 2007 року і займалися катехитичною діяльністю при парафії Святого Миколая Чудотворця, вели дитячий та дорослий хор, працювали з молоддю, провадили товариство «Матері в молитві». Окрім того, стараннями сестер було створено дитячий ансамбль «Зорі Вифлиєму», які з духовними концертними програми побували у різних куточках України. Дякуємо сестрам за їх жертовну працю та бажаємо Божого благословення у їхньому служінні!

Прес-служба Харківського екзархату

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next