АКТУАЛЬНО

Служіння УГКЦ в Бершадському районі

П'ятниця, 18 вересня 2015, 19:42
За прикладом святої матері Терези, найбільш потребуючим служить Українська Греко-Католицька Церква в Бершадському районі.

Нещодавно завдяки благодійній організації «Карітас-Київ» місцеві парафіяни надали допомогу для людей з обмеженими можливостями, а це інвалідні візки, милиці, ходунці, крісла-туалети та годинники для незрячих.

З «конвоєм доброти» протоієрей Михайло Будник та віруючі відвідують більшість сіл району. «Кожна зустріч дарує можливість свідчити Божу любов, проповідувати Христа - розп’ятого і воскреслого. Для багатьох людей привезені речі були мрією. Сльози на очах, спільна молитва, адреса для спілкування… і подяка Богу за можливість робити добро», - розповідає о. Михайло.

Ще одним прикладом є те, що в селі Голдашівка, в соціальному центрі «Надія», відкрився банк одягу для потребуючих дітей. Парох згадує, що почином цього діла був досвід і допомога від парафії УГКЦ з Аскольдової могили, що в Києві. Село також підтримало цю ідею і люди стали приносити одяг. «Справді, більше щастя давати, ніж брати!» - додає священик.

За харитативну діяльність у парафії відповідальна Власенко Наталя, яка є прикладом доброти і служіння.

Інформацію про локальну Церкву та служіння вірних допомагають поширювати місцеві ЗМІ - радіо «Лада» та газета «Бершадський край».

«Дякую Богу за можливість робити добро. Молимось, щоб Святий Дух звершував свою працю у людських серцях. А плоди праці доручаємо Матері Божій – покровительці нашого краю», - говорить о. Михайло, коментуючи життя парафій.

Прес-служба Київської архиєпархії

 

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next