АКТУАЛЬНО

Снятинському будинку-інтернату для дітей-інвалідів та сиріт подарували автомобіль швидкої допомоги

Четвер, 17 жовтня 2013, 10:30
Завершенням минулорічної програми «Святий Миколая іде до сиріт» і одразу ж символічним початком цьогорічної Миколаївської акції став довгоочікуваний і такий бажаний подарунок для Снятинського дитячого будинку-інтернату. Вищезгаданий заклад є домівкою для більше ніж ста вихованців. Однією зі спільних мрій та величезною потребою для них завжди був автомобіль швидкої допомоги. Можна собі уявити їхню радість, коли вони дізналися, що їхня мрія вже їде!

Спеціалізована «швидка», обладнана за останніми новинками техніки, – подарунок Мальтійської служби допомоги єпархії Тріра та Мальтійської служби допомоги Івано-Франківська. Особлива подяка Романові Чурі, механіку МСД Івано-Франківська за технічну підтримку.

Ось так успішно закінчилася торішня програма «Святий Миколай іде до сиріт». Нехай же цей довгоочікуваний подарунок буде добрим стартом для цьогорічної акції і своєрідним запевненням, що всі мрії здійснюються!

Мальтійська служба допомоги Івано-Франківська

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next