АКТУАЛЬНО

Сьогодні о 19:30 «Живе телебачення» запрошує вдруге приєднатися до молитовного читання Святого Письма

Понеділок, 22 червня 2020, 13:21
Сьогодні, 22 червня, о 19:30 на каналах «Живе телебачення» у Ютубі та Фесбуку вдруге транслюватиметься «Lectio divina онлайн». Священником, який коментуватиме уривок із Одкровення 1, 4-8, буде о. Олег Панчиняк. Як і минулого тижня, до молитовного читання Біблії зможе приєднатися кожний охочий.

Триватиме онлайн-трансляція близько 40 хв.

Відбувається «Lectio divina онлайн» таким чином: священник у студії «Живого телебачення» провадить молитовне читання Слова Божого, а всі охочі беруть у ньому участь через платформу ZOOM. Читання Святого Письма також транслюється у прямому ефірі на каналі «Живого ТБ» в мережі YouTube або сторінці «Живого ТБ» у Facebook.

Користувачі ZOOM, які приєднаються до молитви через цю платформу, матимуть змогу промовити власні слова молитви та взяти безпосередню участь у роздумах над текстами Святого Письма. Приєднуйтеся до молитви Словом Божим!

Як взяти участь у молитовному читанні Святого Письма?

Усіх охочих брати участь у програмах «Lectio divina онлайн» просимо надіслати повідомлення на електронну пошту «Живого телебачення» ([email protected]) із темою «Lectio divina онлайн» та повідомленням про бажання взяти участь у молитовному читанні Святого Письма.

Пригадуємо, що стартував проєкт «Lectio divina онлайн» минулого понеділка, 15 червня. Читання Біблії розпочалося із перших віршів книги Одкровення. Провадив читання о. Віталій Храбатин.

Департамент інформації УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next