АКТУАЛЬНО

Сьогодні греко-католики Польщі та України звершують духовне паломництво до Ченстохови на Ясну гору

П'ятниця, 19 червня 2020, 13:18
19 червня 2020 року о 13.30 за польським час (український час 14:30) відбудеться Проща вірних Української Греко-Католицької Церкви Польщі та України до Ченстохови на Ясну гору.

Прощу, яка була запланована на 4 липня 2020 року, перенесли через пандемію коронавірусу.

У прямому ефірі на телеканалі TRWAM транслюватиметься Божественна Літургія з каплиці Матері Божої. Молитву очолить високопреосвященний владика Євген Попович, митрополит Перемишльсько-Варшавський, у співслужінні з владикою Володимиром Ющаком, єпархом Вроцлавсько-Гданським, і духовенством.

«У час змагань з епідемією запрошуємо вас на Духовну прощу до Матері Божої, щоб за Її посередництвом і опікою отримати здоров’я душі й тіла, знайти потіху, силу у вірі та надії. Надіємося, що наступного року проща до Матері Божої на Ясну гору в Ченстохові відбудеться вже у звичайному режимі за участю численних вірних нашої Церкви Польщі та України. Запланований термін – 03.07.2021 р., у першу суботу липня. Запрошуємо вас до спільної молитви!» - йдеться в повідомленні пресслужби Вроцлавсько-Гданської єпархії.

Пресслужба Київської архиєпархії


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next