АКТУАЛЬНО

Солдатський вертеп виступив для дітей-сиріт

Понеділок, 17 січня 2011, 13:16
16 січня військовий вертеп, в якому брали участь солдати роти матеріально-технічного забезпечення Академії сухопутних військ, завітав із різдвяними привітаннями до дітей-сиріт, вихованців дитячого будинку сімейного типу, що у місті Бібрка на Львівщині.

16 січня військовий вертеп, в якому брали участь солдати роти матеріально-технічного забезпечення Академії сухопутних військ, завітав із різдвяними привітаннями до дітей-сиріт, вихованців дитячого будинку сімейного типу, що у місті Бібрка на Львівщині. У згаданому вище будинку, що ним опікуютья сестри-монахині Пресвятої родини проживає дев'ятеро дітей, які або не мають батьків, або ж їхні батьки позбавлені батьківських прав. Діє сиротинець уже протягом чотирьох років.

«Новорічне дійство у виконанні солдат принесло багато радості малятам, які й самі знають багато різдвяних колядок і виконували їх перед військовою аудиторією в Академії сухопутних військ на саме Різдво Христове», - розповідають організатори свята.

Солдати підготували для дітей подарунки із солодощами, які роздали по завершенні свого виступу, що ще більше потішило сиріт.

Перебуваючи у дитячому будинку, гості ознайомились із умовами проживання його малих мешканців. Діти розповіли про свій щоденний розпорядок, про своїх вихователів. Для багатьох вихованців закладу це була перша нагода у житті безпосередньо поспілкуватися із людьми в погонах.

 

Повідомив Андрій Хомишин

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next