АКТУАЛЬНО

Сорок членів Марійської дружини з Червонограда стали сертифікованими аніматорами

П'ятниця, 14 червня 2019, 12:34
Марійська дружина монастирської парафії Святого Юрія, що в м. Червонограді, розпочала підготовку до «Веселих канікул з Богом» із школи аніматорства.

Упродовж трьох місяців сорок хлопців і дівчат з Марійської дружини вивчали педагогіку, менеджмент, психологію та аніматорство. У програму були включені й практичні заняття, де марійці мали можливість застосувати свої знання.

На завершення всіх учасників та гостей запросили до Палацу графа Потоцького, де аніматорам вручили сертифікати про успішне закінчення курсів. Також вони мали змогу послухати цікаві розповіді гостей - представників Молодіжної комісії УГКЦ Ореста Гевака та Івана Маслюка.

Марійська дружина складає найщирішу подяку усім лекторам, які вклали в аніматорів частинку свого серця, поділившись своїм досвідом, а також усім, хто спричинився до організації школи аніматорства.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами https://osbm.in.ua


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next