АКТУАЛЬНО

Сорок п’ять новоприбулих з України дітей та дорослих пройшли безкоштовний медичний огляд

Понеділок, 28 березня 2022, 17:24
У неділю, 27 березня, у спеціальному кемпері "Oasi della Salute AFMAL" (Associazione con i Fatebenefratelli per i malati lontani), розташованому поряд із прокатедральним собором Святої Софії в Римі сорок п’ять новоприбулих з України дітей та дорослих пройшли безкоштовний медичний огляд, який провели педіатри-волонтери римської лікарні "San Pietro di Fatebenefratelli".

Асоціація "Fatebenefratelli-Oasi della Salute AFMAL" вже впродовж сорока трьох років займається наданням медичної допомоги в надзвичайних ситуаціях. Асоціації вдалося зібрати сто тисяч євро, щоб купити ліки, їжу, предмети першої необхідності українцям, постраждалим від війни.

Крім того, асоціація організовує серію теле- та радіопередач, щоб розповісти про проведені заходи підтримки українців, а також здійснює солідарний продаж пасхальних яєць. Зібрані кошти будуть використані для допомоги  українським біженцям.

Пресслужба релігійного товариства «Свята Софія» в Римі

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next