АКТУАЛЬНО

Соціальні медіа у службі збереження спільного дому

Четвер, 17 грудня 2020, 13:54
Плекання екологічної свідомості через соціальні медіа – головна тема четвертої квартальної зустрічі єпархіальних та екзархальних референтів Бюро УГКЦ з питань екології.

Як поширювати Божу правду про відповідальність за створений Богом світ і шляхи її реалізації в повсякденному житті далеко поза стінами церковних будівель, без огляду на конфесійну приналежність, а також вікову чи професійну категорію? Відповіді на ці та інші важливі питання єпархіальні та екзархальні референти Бюро УГКЦ з питань намагалися знайти разом із тренером Марією Тищенко, менеджеркою з комунікацій Львівської освітньої фундації, в рамках семінару на тему: «Комунікація в соціальних мережах», передає Інформаційна служба Бюро УГКЦ з питань екології.

Семінар відбувся в рамках четвертої квартальної зустрічі єпархіальних та екзархальних референтів Бюро УГКЦ з питань екології, на порядку денному якої стояли також питання підсумків церковного служіння УГКЦ задля збереження нашого спільного дому – природи у поточному році, а також планування подальшої діяльності в контексті екологічних постанов 84-ї сесії Синоду Єпископів Києво-Галицького Верховного Архиєпископства.

Очікується, що одним з плодів зустрічі стане створення єпархіальних та екзархальних сторінок Бюро УГКЦ з питань екології у соцмережах задля поширення екологіно релевантної інформації і плекання культури відповідальності за наш спільний дім у медіапросторі на регіональних рівнях.

Інформаційна служба Бюро УГКЦ з питань екології


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next