АКТУАЛЬНО

«Соціальне підприємництво – бачити потреби ближніх»: у гімназії Шептицьких розпочався соціальний тиждень

Четвер, 25 жовтня 2018, 12:22
У понеділок, 22 жовтня, у рамках соціального тижня у львівській гімназії Шептицьких розпочався німецько-український проект «SocioVision». Тема проекту «Соціальне підприємництво – бачити потреби ближніх». Протягом тижня учасники – учні гімназії та гості з Німеччини – проживатимуть у Родинному домі «Покрова» та разом досліджуватимуть тему соціального підприємництва.

У перший день відбулося представлення теми проекту. Софія Гакавчин, куратор проекту, презентувала програму на тиждень та розповіла про соціальне підприємництво Соціальну концепцію гімназії представила п. Мирослава Риковська.

Практичною частиною стала поїздка до спільноти «Емаус-Оселя» (Львів-Винники). Учасники мали нагоду дізнатися про життя спільноти та взяти участь у її діяльності. Наступні дні також були насичені практичною та пізнавальною програмами.

Наприкінці проекту учасники представлять власні ідеї та напрацювання проектів із соціального підприємництва.

Проект «SocioVision» організували об’єднання «socioMovens», «Giving Europe a Soul e.V.», «Fazenda da Esperança», НВК «Школа-Гімназія «Шептицьких» та Салезіанське згромадження УГКЦ.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами http://sdbua.net

 
ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next