АКТУАЛЬНО

Соціальне підприємство «Зарваниця АГРО» долучилося до відкриття нового пункту невідкладної медичної допомоги

Понеділок, 11 листопада 2019, 15:13
У п’ятницю, 8 листопада 2019 року, у селі Сапова (неподалік від Зарваниці, що на Тернопільщині) відбулося відкриття оновленого пункту тимчасового базування надання медичної допомоги, який спільними зусиллями голови Золотниківської об’єднаної територіальної громади Данила Бугая та соціального підприємства «Зарваниця АГРО» було перенесено та капітально відремонтовано.

У заході взяли участь ректор Марійського духовного центру, засновник соціальних підприємств у Зарваниці о. м. Володимир Фірман, а також представники місцевої влади, медики та жителі села. Парох церкви Покрови Пресвятої Богородиці (с. Сапова) о. Януарій Твердун відслужив чин освячення та благословення нового приміщення. Після цього о. Володимир висловив сподівання, що така діяльність служитиме прикладом  для свідомих громадян, які готові брати відповідальність та створювати свої благодійні проєкти. А заступниця голови Золотниківської ОТГ п. Ольги Кузьменюк запевнила селян у подальшій співпраці та підтримці зі сторони громади.

У Сапові (як і в більшості маленьких сіл) проживають переважно люди похилого віку, які не мають можливості часто відвідувати районні чи місцеві лікарні для отримана допомоги. Саме тому, щоб краще дбати про їхнє здоров’я та надавати більш якісні медичні послуги, було відновлено та оснащено нове приміщення пункту невідкладної медичної допомоги.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами http://zarvanytsya.org


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next