АКТУАЛЬНО

Соціальне служіння греко-католиків у Радомишлі

П'ятниця, 04 серпня 2017, 12:13
З 27 по 31 липня 2017 року, за ініціативи парафії Святої Трійці УГКЦ у Радомишлі, що на Житомирщині, провели багатоденну акцію соціального служіння.

Як розповів о. Віталій Сидорук, протопресвітер Житомирський, акцію вдалося провести завдяки парафіянам та за допомогою Благодійного фонду «Карітас-Київ». За його словами, сприянням директора цього фонду та синкела соціального служіння Київської архиєпархії, протоієрея Романа Сиротича, було закуплено близько однієї тони продуктів харчування: «Цей благодійний вантаж було доправлено до Радомишля, а вже тут парафіяни та волонтери формували продуктові набори. Після цього роздавали пакунки потребуючим».

Закінчивши акцію у Радомишлі, парафіяни завантажили ще один автомобіль подарунками та вирушили до Малина. У місті продовжили акцію, передаючи допомогу потребуючим родинам. Звідти допомогу направили багатодітним родинам у село Мала Рача.

У наступні дні благодійні акції було проведено в населених пунктах Потіївка, Дубовик, Дорогуні та Моделів. Загалом допомогу надавали малозабезпеченим і багатодітним родинам, а також родинам учасників АТО.

Звертаючись до всіх, хто підтримав цю акцію, о. Віталій Сидорук зазначив: «Дякуємо благодійникам за таку велику допомогу! Нехай Бог дає здоров’я, щастя, добробуту та миру вам і вашим родинам! Дякуємо вам, що в такий складний час ви не стоїте осторонь, знаходите можливість допомогти тим, кому зараз важко».

Прес-служба Київської архиєпархії

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next