АКТУАЛЬНО

Соціалізація неповносправних осіб у світлі діяльності спільноти «Лярш»

Четвер, 02 жовтня 2014, 11:50
Під час 7-ого Екуменічного Соціального Тижня 3 жовтня у Львові відбудеться круглий стіл «Моделі соціалізації неповносправних осіб на досвіді спільнот Лярш».

У заході візьмуть участь провідники спільноти «Лярш» з України та закордону: Мішель Дормаль, керівник спільноти «Лярш» у Франції, Ґедас Малінкаускас, професор факультету соціальних наук університету Витаутас Маґнус, провідник Cпільноти «Лярш-Каунас» у Литві, Бася Войцік, національний керівник Ляршу в Польщі, Оксана Магура, провідник спільноти «Лярш-Ковчег» в Україні.

Вони ділитимуться досвідом своєї роботи у напрямку інтеграції в суспільство осіб з розумовою неповносправністю, а також обговорюватимуть можливі перспективи своєї діяльності.

Модеруватиме захід Наталія Бордун, директор Інституту лідерства та управління Українського католицького університету.

Круглий стіл відбудеться у конференц-залі філософсько-богословського факультету Українського католицького університету, який знаходиться за адресою вул. Хуторівка, 35а. Початок о 10.00.

Довідка:

«Лярш-Ковчег» у Львові – це перша спільнота Ляршу в Україні, яка офіційно стала членом Міжнародної Федерації Лярш у 2008 році. Спільнота об’єднує 5 програм (4 майстерні і одну Денну програму для осіб з глибокою неповносправністю) та будинок підтриманого проживання і налічує понад 100 членів (71 особу з особливими потребами, 29 асистентів та координаційну команду). Метою діяльності спільноти є: дати особам, які відчужені від суспільства, можливість бути залученими в громаду, плекати почуття власної гідності та цінності свого життя.

 

Організатори 7-го Екуменічного Соціального Тижня

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next