АКТУАЛЬНО

Спільними зусиллями будувати Церкву закликали вірян єпархії Святого Володимира Великого у Парижі

Вівторок, 12 січня 2021, 14:33
З початком 2021 року Паризька єпархія розпочала трирічну кампанію збору коштів «Ви також можете будувати Церкву».

«Можливо, ви вже бачили в наших храмах ці обличчя. Свята Тереза з Лізьє (1873–1897) поруч із нашою сучасницею – Терезою з Парижа. Святий Франциск з Асижа (1182–1226) поруч із молодим хлопцем із XXІ століття. 

Великі святі минулих століть будували Церкву своєю вірою, своєю проповіддю та своїми вчинками. Можливо, не всі ми станемо настільки відомими, як Тереза з Лізьє та Франциск Асизький! Але ми також можемо будувати Церкву – тут і тепер. У наших родинах, на роботі, на відпочинку, в усіх обставинах нашого життя. Свідчити про нашу віру словами та добрими ділами. Кожен із нас може взяти на себе часточку фінансової відповідальності за Церкву», – заохочують вірних організатори кампанії.

Прихожанам рекомендують пожертву в розмірі однієї сорокової частини з доходів. Наприклад, якщо людина працює сорок годин на тиждень, то може пожертвувати еквівалент однієї години праці щотижня.

«Ці кошти дозволять єпархії утримувати священників і храми, забезпечувати літургійне життя та катехизацію, організовувати єпархіальні собори та реколекції, утримувати єпархіальний дім», – йдеться у зверненні до вірних єпархії Святого Володимира Великого.

 Департамент інформації УГКЦ за матеріалами https://ugcc.fr


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next