АКТУАЛЬНО

Спільнота святого Егідія продовжує молитися за мир в Україні

П'ятниця, 07 березня 2014, 21:27
6 березня римська спільнота святого Егідія знову зібралася на молитву за мир в Україні. Молитовний захід відбувся в базиліці Святої Марії на Трастевере (район Рима). Помолитись за Україну та висловити свою солідарність з українським народом прийшли кілька сотень членів цієї спільноти.

Молитву очолив о. Марко Ньєва, парох храму. Він закликав до молитви за мир в Україні і підтримав українських матерів, «які покинули рідні домівки, щоб забезпечити краще майбутнє своїм дітям, однак сьогодні вони сповнені глибокою турботою за своїх дітей».

Додамо, що спільнота святого Егідія присутня також в Україні, головним її завданням є праця для утвердження миру у світі та доброчинна діяльність. Молитовні заходи солідарності на підтримку українського народу спільнота м. Рима організовує вдруге.

Прес-служба Товариства «Свята Софія»

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next