АКТУАЛЬНО

Спортивні змагання в Ковелі приурочили до десятиліття відновлення Луцького екзархату

Вівторок, 05 червня 2018, 11:29
З нагоди 10-ї річниці відновлення структур Луцького екзархату в Ковелі, при монастирі Блаженного Миколая Чарнецького, відбувся футбольний і тенісний турніри.

Приїхали спортсмени з с. Положева з о. деканом Богданом Іващуком (деканом Володимира-Волинського), о. Марком Максимовим (Луцьк), о. Володимиром Маркевичем (Дубно), о. Романом Бобесюком (смт Стара Вижівка) і з п. Юрієм Сушинцем із Ковеля з його монашою спільнотою.

За головний приз футбольного турніру – кубок бл. Миколая Чарнецького, змагалися команди: «8 Блаженств» з Ковеля, «Карітас – Дубно»,  «Веселі смайлики» з с. Положево та збірна «Вінегрет», яка складалася з представників інших парафій. У дружній боротьбі головний кубок і приз виборола команда «Карітас-Дубно» парафії Вознесіння Господнього з головним тренером о. Романом Бобесюком. Кращим бомбардиром (дев’ять забитих  м’ячів) став гравець тієї ж команди.

Опісля відбувся турнір з тенісу. Головний приз виборов мешканець Луцька, представник парафії Святого Архистратига Михаїла Роман Маркевич.

«Сьогодні ми були тією спільнотою, навколо нашого Господа як у церкві, так і поза нею, про яку Ісус Христос сказав: «Де двоє або троє зібрані в Моє ім’я, там Я серед вас» (Мт. 18, 20). Велике спасибі всім дітям та їхнім парохам за участь у цих спортивних змаганнях, місцевій спільноті «8 Блаженств» за допомогу у створенні гостинної атмосфери, а також вболівальникам», - сказали на завершення господарі спортивного свята.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами www.lutsk-ugcc.org.ua


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next