АКТУАЛЬНО

Справжній лідер – хто він? Тема чергової зустрічі Школи християнського аніматора в Івано-Франківській архиєпархії

Вівторок, 13 березня 2018, 11:52
«У Хрестопоклонну неділю намагаймося дивитися на Хрест як на ціну, яку Ісус заплатив за наше спасіння», – такими словами звернувся о. Михайло Віхоть до учасників Школи християнського аніматора, котра уже вшосте відбувається з благословення Архиєпископа і Митрополита Володимира (Війтишина). Традиційно місцем зустрічі є Католицька школа-гімназія святого Василія Великого.

День розпочався із тренінгу на тему «Лідерство». Спікерами були: п. Ірина Капраль – психолог-аніматор, та о. Петро Майба – керівник напряму католицького шкільництва комісії у справах освіти та виховання УГКЦ. Доповідачі поділилися знаннями про те, яким повинен бути справжній лідер. «Основною характеристикою лідера не є набір вмінь і навичок. Істинний лідер – той, хто віддає себе заради ближнього, якого Господь посилає в цю хвилину», – саме ці слова стали підсумком тренінгу.

Трохи розворушитися та помізкувати учасникам школи допомогли Софія Дубовик і Василь Кінах, провівши практичний тренінг з «Ігрології». Кожен із учасників школи мав нагоду не лише побавитися в захоплюючі ігри, а й навчитися чогось нового, щоб згодом передати це дітям.

Насамкінець гості з національної скаутської організації «Пласт» розповіли про свою діяльність, а також навчили майбутніх аніматорів в'язати різноманітні «скаутські» вузли. Недільний день, 11 березня, завершився спільною подячною молитвою.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами www.ugcc.if.ua


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next