АКТУАЛЬНО

Спільна молитва об'єднує християн у служінні Богові і народу

Четвер, 21 січня 2016, 10:44
20 січня 2016 року, на запрошення Церкви Християн Віри Євангельської (п'ятдесятників) України, о. Костянтин Пантелей, керівник Відділу Курії Української Греко-Католицької Церкви з душпастирства у пенітенціарній системі України, узяв участь в екуменічній молитві. Усі присутні під час моління просили про благословення України, уряду, війська, про витривалість в любові у нинішніх випробовуваннях. Молилися також про навернення Росії.

Під час служіння, що проходило у Церкві "Скинія", пастор Рустам Фатуллаєв, президент Асоціації християнських центрів реабілітації, керівник відділу соціального служіння ВСЦХВЄП, голова Української міжконфесійної християнської місії "Духовна та благодійна опіка в місцях позбавлення волі", запросив гостя, з яким знайомий вже 10 років через в'язничне служіння, до слова проповіді.

У зверненні до молитовної громади о. Костянтин згадав особливість пророчого служіння Івана Предтечі, який не похвалами, а викриттям пороків спонукав свій народ до покаяння. Такого служіння Церкви особливо необхідно тепер. Підсумовуючи, о. Костянтин наголосив на важливості спілкування християн, щоб багатство кожної з Церков ставало спільним даром. На завершення він зазначив: "Спільна молитва об'єднує нас у служінні Богові й народу".

Пенітенціарне душпастирство УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next