АКТУАЛЬНО

Спільнота «Лицарі Колумба» представила свою діяльність семінаристам

Четвер, 04 квітня 2019, 11:47
1 квітня 2019 року в Івано-Франківській духовній семінарії відбулася конференція організації «Лицарі Колумба».

Конференція розпочалася спільною молитвою. Після молитви віце-ректор семінарії, прот. Андрій Чорненко, представив регіонального делегата лицарів Колумба Мирослава Мазура та канцлера курії Івано-Франківської архиєпархії та капелана-духівника ордену о. Віталія Федуна.

Пан Мирослав розповів семінарійній спільноті про те, як функціонує орден, хто його створив, представив структуру ордену та його мету. Зокрема, він зазначив, що основою ордену є чотири принципи, а саме – благодійність, єдність, братерство, патріотизм.

Делегат організації «Лицарі Колумба» представив заходи, які проводять лицарі на різних рівнях. Також семінаристи мали змогу дізнатися про розвиток братства в Україні. Після цього до спільноти звернувся о. Віталій Федун, який поділився власними спогадами про вступ до ордену. Отець Віталій закликав семінаристів до вступу в орден, зазначивши: «Лицарі Колумба – це люди, які покликані служити для Церкви». Далі відбулося спілкування у формі питання-відповідь.

На завершення конференції о. Андрій подякував представникам ордену за їхній візит і побажав їм плідної праці на благо Церкви.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами http://ugcc.if.ua


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next