АКТУАЛЬНО

Спільнота святого Егідія закликає до молитви за мир в Україні

Вівторок, 25 січня 2022, 16:45
«Зі стурбованістю, з огляду на існуюче напруження, що загрожує завдати нового удару по мирові в Україні та підважує безпеку на всьому європейському континенті, що має ще ширші наслідки, пропоную, щоб наступна середа, 26 січня, була Днем молитви за мир». Такий заклик зробив Папа Франциск 23 січня 2022 року.

Підтримуючи «палкий заклик» Папи Франциска Спільнота святого Егідія закликає всіх «людей доброї волі» приєднатись до молитви за мир в Україні та світі 26 січня, середу, о 19.00, і в цей день піднести молитви до Всемогутнього Бога, «щоб кожна політична дія та ініціатива більше служила загальнолюдському братерству, а не частковим інтересам».

Молитву очолить архиєпископ Вісвальдас Кульбокас, Апостольський нунцій в Україні. У молитві братиме участь владика Йосиф Мілян, єпископ-помічник Київської архиєпархії. Молитва за мир в Україні і світі відбудеться у соборі Святого Олександра (вул. Костьольна, 17).

Молитва у храмі Святого Олександра стане частиною молитовного телемарафону на «Живому телебаченні».

Департамент інформації УГКЦ


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next