АКТУАЛЬНО

Спільнота ТУСК "Обнова" з Києва відвідала з вертепом Прилуцьку виховну колонію для неповнолітніх

Вівторок, 05 лютого 2019, 13:00
2 лютого 2019 року молодь, що належить до Товариства українських студентів-католиків "Обнова" з Києва, відвідала з вертепом Прилуцьку виховну колонію для неповнолітніх.

У невеличкому залі колонії в житловому корпусі за вертепом спостерігало близько 30 вихованців. Вертепне дійство супроводжувалося співом найкращих українських колядок, під час звучання яких зал завмирав і з особливою уважністю дослухався до співу. Уперше волонтери привезли спів колядок і вертепну драму 2008 року. Відтоді вже самі вихованці щороку підготовляють свою виставу. 

Після різдвяного вертепу гості-волонтери мали можливість поспілкуватися з вихованцями і таким чином у звичайній розмові поділитися радістю Різдва Христового з глядачами. «Після таких візитів змінюється свідомість і приходить розуміння того, що ми робимо щось дійсно потрібне, несучи радість Різдва також і для цієї особливої молоді», – розповідає акторка різдвяної постановки Анастасія.

Пенітенціарне душпастирство УГКЦ


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next