АКТУАЛЬНО

Спільноти богопосвяченого життя молилися в храмі Святого Онуфрія

Середа, 18 лютого 2015, 17:33
У навечір’я свята Стрітення Господнього в монастирському храмі Святого Онуфрія отців василіан у Львові владика Михайло (Бубній) спільно з владикою Леоном (РКЦ) відслужили Велику вечірню з литією у співслужінні з протоігуменом о. Пантелеймоном Саламахою та за чисельної участі богопосвячених спільнот, чернечих чинів і згромаджень, під спів семінарійного хору братів студентів з василіанської семінарії, що в Брюховичах.

Владика Михайло, звертаючись до присутніх, зазначив, що це велике свято Стрітення Господнього в Католицькій Церкві особливо присвячене богопосвяченим особам, тим, які віддали своє життя цілковито на служіння Богові й ближнім. Владика наголосив, що особи духовні, духовенство, монашество і вірні сьогодні в цьому храмі Святого Онуфрія тримають цей молитовний фронт, бо так потрібна ласка Божа для керівників нашої держави, для наших воїнів, щоб вистояти у цій страшній боротьбі, так потрібна ласка Божа для тих, хто втратив своїх рідних, які оплакують їхню смерть, так потрібна ласка Божа для тих, які втратили свої домівки, сьогодні скитаються по різних місцях нашої України.

На завершення владика закликав усіх богопосвячених осіб, щоб вони горіли любов’ю до Бога і до своїх ближніх.

Після завершення Великої вечірні з литією о. Андрій Зелінський, єзуїт, виголосив конференцію на тему «Свідки надії. Виклики та запрошення чернецтву в контексті сьогоднішньої суспільно-політичної кризи».

Завершилися моління духовним гімном “Боже великий, єдиний”.

osbm.lviv.ua

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next