АКТУАЛЬНО

Співчуття владики Йосифа Міляна з приводу смерті професора Ігоря Скочиляса

Вівторок, 22 грудня 2020, 12:21
Сум, великий біль та важка втрата… Ці слова не зможуть виразити того, що сьогодні переживає Київська Церква, яку так палко полюбив Великий та Вірний Товариш Київської архиєпархії - видатний професор Ігор Скочиляс.

Звістка про Його відхід до вічності багатьох з нас заставила змовчати та в глибині душі запитувати: «Чому найкращі покидають нас так швидко?». Важко підібрати слова, які б були влучною відповіддю на подібні запитання», - йдеться у листі-співчуття владики Йосифа Міляна, єпископа-помічника Київської архиєпархії.

За словами єпископа, «життя було таким, яке апостол Павло описав словами: "Ніхто бо з нас не живе для себе самого". Віримо, що і відхід у вічність блаженної пам’яті Ігоря є співзвучний із продовженням цитати Апостола народів: «Коли ми вмираємо, для Господа вмираємо». Увесь науковий доробок, книги, статті, конференції, амбітні плани на майбутнє… Усе це ярко виразило те як Пан Ігор любив Бога і Його Святу Церкву. Його життя не було простим писаним чи мовленим словом».

Сьогодні усією родиною Київської архиєпархії у скорботі єднаємося з найріднішими серцю новопредставленого слуги Божого Ігоря Скочиляса. Передусім висловлюємо щирі співчуття дружині Ірині та дочці Соломії. Єднаємося у молитві з усією родиною та колегами-науковцями. Просимо прийняти наші кондоленції та вирази глибокої вдячності за те, що Ви стали частиною великого діла професора Ігоря Скочиляса. Вічна пам'ять!

Департамент інформації УГКЦ


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next