АКТУАЛЬНО

Стали відомі переможці конкурсу «Різдвяне дерево крізь об’єктив віри»

Четвер, 01 лютого 2018, 17:03
Бюро УГКЦ з питань екології підбило підсумок фотоконкурсу «Різдвяне дерево крізь об’єктив віри», який був оголошений наприкінці грудня 2017 року і тривав до 18 січня 2018 року. Протягом трьох тижнів фотолюбителі з різних регіонів України надсилали фотографії власноруч прикрашених живих ялинок до Івано-Франківська на адресу бюро з питань екології. До конкурсної комісії надійшли фото, які яскраво засвідчили те, що прекрасною піснею прослави Творця в особі малого дитятка Христа є справді живі, а не зрубані дерева.

Найкращою визнана робота керівника гуртків народних ремесел Малої академії з міста Галич Івано-Франківської архиєпархії Наталії Бойко. Її робота «Казкова ялинка» здобула перше місце. Друге місце посіла робота теж представниці Івано-Франківської архиєпархії – Стефанії Сидорук, а третє – студента з Бродів Львівської архиєпархії – Юрія Вихора.

Такий конкурс Бюро УГКЦ з питань екології проводить уже вдруге. Його мета –популяризувати культуру святкування «Різдва Христового» в гармонії з живою природою та заохотити людей не зрізати ялинки на свято, а прикрашати їх живими. 

Нагадаємо, що переможець конкурсу отримав в дарунок відпочинок на гірськолижному курорті «Буковель» на дві особи протягом вихідних, а володарі другого і третього місця –   дводенний та одноденний абонементи на гірськолижний підйомник на «Буковелі».

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами www.ecoburougcc.org.ua

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next