АКТУАЛЬНО

Стартувала акція Карітасу до Миколая

П'ятниця, 14 листопада 2014, 12:37
Щороку БФ «Карітас Коломийсько-Чернівецької єпархії» проводить масштабну акцію, присвячену найулюбленішому святу дитинства, під назвою «Допоможи Святому Миколаю прийти до дітей-сиріт». Вже розпочалася копітка праця, щоб близько півтори тисячі дітей отримали свої омріяні подарунки на свято Миколая. Щоб втілити всі плани, потрібно допомога небайдужих людей.

Організатори акції «Допоможи Святому Миколаю прийти до дітей-сиріт» усвідомлюють, що країна перебуває у стані війни і великі ресурси спрямовуються на допомогу українській армії, але вони  водночас сподіваються, що чуйні серця небайдужих вірян Коломийсько-Чернівецької єпархії не залишать жодної потребуючої дитини без омріяного подарунка.

Цього року планується, що подарунки отримають діти з десяти інтернатів Івано-Франківської та Чернівецької областей. Традиційно Миколай завітає до дітей з кризових та багатодітних сімей. Діти з сімей переселенців та учасників АТО також отримають подарунки.

Кошти на подарунки збираються традиційними шляхами: через скриньки, розставлені по церквах міста та по цілій єпархії. Люди також можуть допомогти, принісши нові речі та іграшки у Карітас, або взяти листа від дитини.

Кожна дитина щиро вірить у Миколая, тому довіряє у листі до нього найпотаємніші мрії і побажання. Для когось це новий одяг чи іграшки, хтось мріє про телефон, а дехто просто сподівається на милосердя від Святого і просить в нього здоров’я для своєї родини та миру для країни.

Повідомила Мар’яна Мацьків

 

 

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next