АКТУАЛЬНО

Статуя Фатімської Богородиці прибуває сьогодні до храму УГКЦ у Львові, де перебуватиме майже місяць

Четвер, 17 березня 2022, 10:27
Мандрівна статуя Фатімської Богородиці прибуде сьогодні, 17 березня, о 14:00 до львівського храму Різдва Пресвятої Богородиці.

Про це повідомляється на фейсбук-сторінці парафії.

Усіх охочих зустріти статую Фатімської Богородиці запрошують на Божественну Літургію о 13:00.

Перебуватиме статуя Фатімської Божої Матері в храмі Різдва Пресвятої Богородиці від 17 березня до 15 квітня 2022 року.

Перед офіційною копією статуї Богородиці, наданої Центром святині Фатіми в Португалії, українці проситимуть Господа Бога і Пресвяту Богородиці про мир в Україні та світі.

Як ми повідомляли, з проханням про паломництво статуї Фатімської Богородиці до України звернувся владика Ігор Возьняк, архиєпископ і митрополит Львівський. В понеділок, 14 березня, з посланням припинення війни, миру і Божої любові одна із мандрівних статуй Пресвятої Богородиці вирушила з Фатімського санктуарію в Португалії в Україну.

Пригадуємо також, що 25 березня Папа Франциск посвятить Росію та Україну Непорочному серцю Марії. Понтифік звершить обряд у Ватикані, а кардинал Краєвський – у Фатімі. Коментуючи таку ініціативу Апостольської столиці Отець і Глава УГКЦ Блаженніший Святослав зазначив, що український народ віддавна очікував на цю духовну подію.

Департамент інформації УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next