АКТУАЛЬНО

Стрийська єпархія активно долучилася до програми «Добрий господар»

Четвер, 20 травня 2021, 17:43
18 травня 2021 року, в рамках програми розвитку кооперативного соціального підприємництва «Добрий господар», яку реалізує Стрийська єпархія спільно з благодійним фондом громад «Рідня», на демонстраційному майданчику у с. Сивороги на Перемишлянщині було висаджено насіння білої виткової квасолі сорту «ясь».

До акції долучилася команда волонтерів БФ «Рідня», яких на добру та плідну працю поблагословив Стрийський єпископ Тарас Сеньків. На цій локації буде застосовуватися технологія вирощування квасолі на шпалерах.

Слід зазначити, що на участь у програмі вже зареєструвалися численні вірні з різних куточків єпархії, які будуть вирощувати квасолю на власних присадибних ділянках. Організатори беруть на себе зобов’язання консультувати учасників програми, які розпочали діяльність, надати їм посадковий матеріал, забезпечити супровід процесу вирощування квасолі, а також забезпечити ринок збуту для зібраного урожаю.

Головною метою програми «Добрий господар» є поширення знань та практичних навиків ефективного господарювання на земельній ділянці. Участь у програмі дасть можливість збільшити економічну самодостатність, сприятиме розвиткові соціального підприємництва і кооперативного руху, будуючи взаємну солідарність парафії та громади, а також підвищить активність парафії у соціальному служінні.

Департамент інформації УГКЦ за матеріалами https://stryiugcc.org.ua


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next