АКТУАЛЬНО

Стрийська єпархія запрошує долучитися до святкування Тижня подружжя в Україні

Середа, 08 травня 2019, 17:18
«Дорогі подружжя та сім’ї! З нагоди Тижня подружжя в Україні, який триватиме цього року з 12 по 19 травня, Єпархіальний інституту душпастирства подружжя та сім’ї святих Йоакима і Анни Стрийської єпархії УГКЦ підготував для Вас кілька цікавих пропозицій, які допоможуть Вам приділити більше часу для удосконалення подружніх стосунків та зміцнення Вашого родинного життя. Перегляньте уважно ці пропозиції та обов’язково скористайтесь із них», – звертається о. Тарас Бабій, ректор Єпархіального інституту душпастирства подружжя та сім’ї святих Йоакима і Анни.

Упродовж тижня триватиме молитва за подружжя. Сім’ї заохочують до участі в Молебнях до Пресвятої Богородиці, які будуть служити у парафіях Стрийської єпархії  в наміренні за святість сімейного життя. Під час проповідей будуть представлені цікаві історії святих подружжів з різних куточків світу, які заслуговують на увагу та гідні до наслідування.

Також у цей час будуть організовані романтичні зустрічі для подружніх пар у супроводі священика. Окрім затишної атмосфери та смачного десерту, учасникам романтичних вечорів буде запропоновано роздумати над окремими питаннями, які покликані оживити подружню любов та поглибити взаємини у сім’ї.

Учасники святкувань  переглядатимуть сімейні фільми. «Якщо ви мало часу проводите із сім’єю та шукаєте доброї нагоди наверстати втрачене, то ми запрошуємо вас на перегляд цікавих і змістовних фільмів на великому екрані у приміщені Районного будинку культури», – запрошують організатори.

Також усім охочим пропонують безкоштовне медичне обстеження: «Запрошуємо скористатися з можливості первинної консультації терапевта та скеруванням на інструментальні та лабораторні обстеження».

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами http://stryiugcc.org.ua


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next