АКТУАЛЬНО

Стрийський Єпархіальний інститут подружжя закликає долучитися до відзначення «Тижня подружжя»

Вівторок, 12 травня 2020, 11:57
11 травня цього року в Україні стартував Тиждень подружжя. Це час, коли тематика подружжя та сім’ї стає центральною у суспільних дискурсах з метою популяризації й утвердження сімейних цінностей в Україні.

З огляду на це, Єпархіальний інститут закликав духовенство Стрийської єпархії долучитися до відзначення цього тижня – молитися, транслювати Молебні до Богородиці у наміренні за родини парафії із виголошенням проповідей на подружню та сімейну тематику. У понеділок, 11 травня, головною темою дня була «Велич людської природи». Сьогодні інститут пропонує розважити над темою «Божий задум щодо подружжя та сім’ї». Відтак перелік запропонованих тем на кожний наступний день та їх наповнення є такими: «Покликання до батьківства і материнства»,  «Діти – дар Божий»,  «Моральні норми – запорука щасливого подружнього життя» та  «Майбутнє людства проходить через сім’ю».

Під час єктенії священників заохочують виголошувати: «Боже, від якого походить усяке батьківство на небі і на землі! Отче, що єси Любов’ю і Життям! Подай, щоб кожна родина стала, за посередництвом Твого Сина, Ісуса Христа, народженого від Діви під дією Духа Святого, джерелом божественної любові та справжнім храмом життя. Нехай Твоя благодать провадить думками та ділами подругів у напрямку добра їхніх сімей та родин цілого світу. Господи вислухай і помилуй».

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами http://stryiugcc.org.ua


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next