АКТУАЛЬНО

Студентів з різних міст України та з-за кордону вчили будувати мир та соціальну справедливість

П'ятниця, 14 серпня 2015, 14:16
Від 3 до 12 серпня 2015 року в Карпатах тривала Міжнародна літня школа «Будування миру та соціальної справедливості», організована Соціальною академією.

Учасники школи приїхали із різних куточків України та з-за кордону: Харкова, Одеси, Чернівців, Луцька, Сум, Дніпропетровська, Миколаєва, Києва, Івано-Франківська, Чернігова, Маріуполя, Сєверодонецька, Вінниці, Тернополя, а також Румунії, Німеччини та Бразилії. Міжнародна літня школа «Будуання миру та соціальної справедливості» зібрала разом активну молодь із різних кутків України для навчання, знайомства з культурними особливостями регіонів, дружнього спілкування та обговорення своїх проектів.

Координатор проекту Наталія Марчук зазначила, що пропагування культури миру і діалогу між студентами зі всіх регіонів України є надзвичайно важливим в сучасних українських реаліях. Будування та забезпечення культури миру ‒ це спільний виклик для усього людства.

Поставлена мета Літньої школи була успішно досягнута: в ході практичних завдань учасники  розробляли можливі шляхи будування миру та соціальної справедливості та формували сценарії розвитку процесу примирення в Україні.

За підсумками навчання слухачам Міжнародної літньої школи «Будування миру та соціальної справедливості» було вручено сертифікати.

 

Інформаційна служба Комісії УГКЦ «Справежливість і мир»

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next