АКТУАЛЬНО

Студенти Івано-Франківській академії Івана Золотоустого провели брейн-ринг «Чи добре я знаю Шевченка?»

Четвер, 12 березня 2020, 12:33
10 березня 2020 року в Івано-Франківській академії Івана Золотоустого відбувся студентський брейн-ринг «Чи добре я знаю Шевченка?».

Автори ідеї – директор академічної бібліотеки Іванна Стрихар та голова студентського самоврядування Андрій Жук.

З вітальним словом до учасників змагань звернувся проректор з навчально-методичної роботи Академії Андрій Чорненко. Модерував брейн-ринг Андрій Жук.

У творчому заході взяли участь команди студентів усіх курсів академії. У складі журі були проректори академії Андрій Чорненко і Олег Білоус та директор бібліотеки Іванна Стрихар.

Брейн-ринг проходив у пізнавально-творчому форматі, під час якого студенти проявляли свої здібності у знанні літературно-мистецької спадщини та біографії поета. Значну увагу було приділено Шевченку як художнику.

Творче змагання супроводжували студенти та працівники академії, які читали поезію Кобзаря.

Переможцями брейн-рингу стала команда студентів четвертого курсу, вони отримали цінні подарунки та почесну грамоту від виконувача обов’язків ректора академії Василя Гоголя. Усі учасники брейн-рингу були нагороджені подарунками від ректорату академії.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами http://ifaiz.edu.ua


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next