АКТУАЛЬНО

Студенти академії Івана Золотоустого отримають стипендії від міського голови Івано-Франківська

Понеділок, 14 вересня 2020, 14:51
10 вересня 2020 року міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків і депутат міської ради Роман Харук відвідали академію Івана Золотоустого.

Вітаючи гостей, проректор з наукової роботи Академії Олег Білоус підкреслив необхідність і важливість співпраці між владою міста та навчальним закладом.

Руслан Марцінків зазначив, що він особисто і міська влада приділяють значну увагу розвитку освіти і науки в Івано-Франківській ОТГ. І саме з метою підтримки талановитої молоді прийнято рішення про виділення стипендій міського голови Івано-Франківська для студентів наймолодшого закладу вищої освіти міста – Івано-Франківської академії Івана Золотоустого.

Депутат Івано-Франківської міської ради Роман Харук заявив про заснування іменних стипендій для студентів академії, які проживають у мікрорайоні Пасічна.

Проректор з навчально-методичної роботи академії протоієрей Андрій Чорненко подякував Руслану Марцінківу і Роману Харуку за виділені стипендії та висловив сподівання, що добру справу підтримки освіти і науки в регіоні будуть продовжувати й інші доброчинці.

У рамках візиту директор бібліотеки Іванна Стрихар ознайомила гостей з унікальними фондами Академічної книгозбірні, зокрема з фондом митрополита Андрея Шептицького.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами http://ifaiz.edu.ua


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next