АКТУАЛЬНО

Студенти Львівської духовної семінарії здійснили паломництво до Києва

Понеділок, 25 березня 2019, 11:08
Студенти Львівської духовної семінарії Святого Духа з Центру душпастирювання військовослужбовців здійснили паломництво до Києва.

23 березня 2019 року вони взяли участь у Святій  Літургії в Патріаршому соборі Воскресіння Христового. Вони провадили Богослужіння в центральному соборі УГКЦ своїм співом разом із братами – семінаристами, які належать до ЦДВ, що діє при  Київській Трохсвятительській семінарії.

Опісля заступник керівника Департаменту військового капеланства Патріаршої курії УГКЦ о. Андрій Зелінський, ТІ, провів екскурсію Патріаршою курією, а також розповів про основні напрямки діяльності і проекти Департаменту військового капеланства. Згодом отець прочитав лекцію, в якій особливим чином наголосив на основному завданні військового капелана. Після зустрічі духівник Центру душпастирювання військовослужбовців о. Іван Глова подякував за теплу зустріч о. Андрію і братам з Київської семінарії та висловив сподівання на подальшу співпрацю. 

Західне бюро «живого ТБ» за матеріалами https://kapelanstvo.info


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next