АКТУАЛЬНО

Студенти Папської української колегії святого священномученика Йосафата молилися Молебень до преподобної Йосафати

П'ятниця, 19 листопада 2021, 16:27
До генерального дому Згромадження сестер служебниць Непорочної Діви Марії в Римі, щоб вшанувати мощі блаженної Йосафати напередодні її свята, завітали студенти Папської української колегії святого священомученика Йосафата разом з о. Робертом Лисейком, духівником, та о. Бернардом Підгірним, віцеректором.

Спільно із сестрами спільноти молилися Молебень до преподобної Йосафати, студенти супроводжували гарним співом. Отець Роберт Лисейко у своїй проповіді сказав, що блаженна Йосафата мала чесноту мужності та відваги, вона з вірою вирушала в невідоме, не боялася приймати часто нелегкі рішення та нести їх наслідки.

Сестра Луїза Цюпа, провінційна дорадниця, звернулася до студентів словами заохоти до духовного та літургійного життя на прикладі блаженної Йосафати, яка особливо цінувала молитву та Пресвяту Євхаристію. Сестра Луїза розказала свідчення  про отримані ласки за посередництво блаженної Йосафати та заохотила студентів до молитви в різних потребах.

Після спільної молитви відбулася дружня зустріч із невеличким частуванням та обміном думками.

Повідомила с. Боніфатія Дяків


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next